*PERSBERICHT* uitgelekte kandidatenlijst GeenPeil

Middels dit platform wil ik reageren op de uitgelekte kandidatenlijst van GeenPeil, zoals deze (helaas) vroegtijdig naar buiten is gebracht op fatsoensblog Ikwasinharen.nl.

Ik betreur deze schandelijke gang van zaken natuurlijk te zeerste, maar nu het hoge woord eruit is, zie ik me genoodzaakt van de nood een deugd te maken en voor jullie, mijn volgers, het volk, een tipje van de sluier op te lichten. Het tipje waar jullie denken recht op te hebben.

Ik kan bevestigen noch ontkennen dat deze GeenPeil kandidatenlijst the real deal is. Ik kan bevestigen noch ontkennen dat ik erop sta. Ik kan wel bevestigen dat ik graag op, aan en met knopjes druk, draai en schuif. Dat is algemeen bekend.

Verder kan ik niet ontkennen dat ik een defensieverleden heb. Foto’s ten bewijze daarvan zijn tenslotte al in omloop. Dat geldt evenzo voor foto’s waaruit blijkt dat ik het aanschurken tegen de politiek niet schuw.

Wat pertinent onjuiste berichtgeving is, is dat mijn plek op nummer 7 zou zijn. Dit is volstrekte onzin. Nummer 7? Nummer 7 is voor losers. Bij IWIH hebben ze kennelijk hun huiswerk (weer) niet gedaan. Ze hadden me ook gewoon even kunnen bellen. Iedereen belt mij altijd voor alles en niets, dus dit moet haast wel kwade opzet zijn.

Waar ik dan wel sta? Ik zetel tussen de Jannen; onder Jan en boven Jan zeg maar.

Voorts kan ik bevestigen noch ontkennen dat er op dit moment al druk campagne wordt gevoerd. Dat blijkt ook in het geheel niet onmiskenbaar uit onderstaande foto.

Lekker canvassen op het strand.

Voorts kan ik bevestigen noch ontkennen dat ik dit voor mezelf doe. Het is allemaal voor jullie, zoals onderstaande foto onmiskenbaar laat blijken.

Rest mij nog één vraag: willen jullie méér of minder bevestigingen noch ontkenningen?

Mooi, dan ga ik dat regelen!

Dankje, Yaams! Jij bent mijn held!
Meer in deze categorie:
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Yamapama

Yamapama

Twittert als @Yamapama en maakt muziek als @FurioFortaleza!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.