Sexy Time

Voor alle leeftijden: Sexy Time

Stop-motion, of stop-frameanimatie, is een zeer simpele doch tijdrovende techniek om een filmpje mee te maken. Vandaag echter geen klei-kippen in een pasteitjesfabriek of een gestop-motioned schaap in de grote stad. Neen. Vandaag Sexy Time en dan voor alle leeftijden. Want wie kan hier nou aanstoot aan nemen?

Zo is er:

Sexy Time met Lego

Let wel, ook in Lego-land moeten de vrouwtjes de glibberige seksmaniakken op armlengte afstand houden. En uiteraard is het ook weer een donkere man die niet begrijpt wat ‘nee’ betekent.

met Playdoh

Heerlijk onschuldig deze ketsende klei klompjes. Alhoewel? De voor Playdoh bedoelde Sweet Shoppe Cake Mountain Playset heeft in Australië nog voor de nodig ophef gezorgd.

met Minecraft

Wie heeft er nou niet geprobeerd om in Minecraft de blokken te laten batsen? Wees eerlijk…

en ook Mr.T heeft een boodschap

Kortom: het zit kennelijk in de menselijke natuur om het meest onschuldige speelgoed in te zetten om de seksuele fantasieën op te botvieren en in beeld te brengen. De Barbieseksfilmpjes besparen we jullie. Die waren van ondermaatse kwaliteit.

Meer in deze categorie:
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Yamapama

Yamapama

Twittert als @Yamapama en maakt muziek als @FurioFortaleza!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.